©  Foto:

Sansefestival 2025

Sansefestivalen ‘SANS’ er Nordvestjyllands største fødevarefestival, som finder sted lørdag d. 23. august 2024 kl. 10-16 i Struer midtby. 

Sansefestivalen tager sit udgangspunkt i en række af regionens kvalitets fødevareproducenter og fødevareforhandlere, der kommer og udstiller deres varer, giver smagsprøver etc.

Festivalen er område inddelt i områder med forskellige temaer. 

Fokus til Sansefestivalen generelt er på kvalitetsfødevarer, økologi, bæredygtighed, fremtidens fødevarer, mad og sundhed.

Kort og godt er SANS en festival, der taler til alle sanser, som allerede har haft et publikumsbesøg på op mod 8-9.000 mennesker og som er Nordvestjyllands største fødevarefestival!

Men vi skal videre. Vi er af den overbevisning, at Sansefestivalen SANS kan udvikles til at blive endnu større oplevelsesfyrtårn for hele vores region.

For at videreudvikle Sansefestivalen er vi hele tiden på jagt efter nye producenter og forhandlere, som kan give vores besøgende en god oplevelse og indsigt i, hvilke variation af fødevarer vores område har at tilbyde.

Sansefestivalen ‘SANS’ er Nordvestjyllands største fødevarefestival, som finder sted lørdag d. 23. august 2024 kl. 10-16 i Struer midtby. 

Sansefestivalen tager sit udgangspunkt i en række af regionens kvalitets fødevareproducenter og fødevareforhandlere, der kommer og udstiller deres varer, giver smagsprøver etc.

Festivalen er område inddelt i områder med forskellige temaer. 

Fokus til Sansefestivalen generelt er på kvalitetsfødevarer, økologi, bæredygtighed, fremtidens fødevarer, mad og sundhed.

Kort og godt er SANS en festival, der taler til alle sanser, som allerede har haft et publikumsbesøg på op mod 8-9.000 mennesker og som er Nordvestjyllands største fødevarefestival!

Men vi skal videre. Vi er af den overbevisning, at Sansefestivalen SANS kan udvikles til at blive endnu større oplevelsesfyrtårn for hele vores region.

For at videreudvikle Sansefestivalen er vi hele tiden på jagt efter nye producenter og forhandlere, som kan give vores besøgende en god oplevelse og indsigt i, hvilke variation af fødevarer vores område har at tilbyde.